Horváth Zoltán - bádogos / tetőfedő

Horváth Zoltán
Horváth Zoltán
Bádogos és tetőfedő

Üdvözlöm

Horváth Zoltán vagyok, már 20 éve foglalkozom épületbádogozással Berhidán. Eredeti szakmám vízvezeték és csőhálózat szerelő, melyet 1989-ben tanultam az ipari szakképző- és szakmunkásiskolában.

Ezután a lakatosiparban; műhelyvezetőként dolgoztam a Gyár és- Gépszerelő vállalatnál, ahol megtanultam: hogyan lehet megfelelően koordinálni egy-egy kisebb csapatot. Első bádogos munkámat egy ismerősöm felkérésére; segédmunkásként végeztem el. Annyira beleszerettem ebbe a szakmába, hogy azóta is „fennmaradtam a tetőn”.

Hosszú éveket dolgoztam a Weiss Tető Kft.-nél, valamint több mesternél is volt lehetőségem kitanulni a bádogos szakma minden szegletét.

Azt szeretem legjobban az épületbádogozásban, hogy nincs két egyforma (ház, tető, háztető, tetőfedés, bádogozás), ezért folyamatosan nagy fokú kreativitást igényel ez a munka. Számtalan tetőn dolgoztam már, ezért biztos lehet benne, hogy nem fog meglepetésként érni az a feladat, amivel engem megbíz.

Szeretek a szabadban lenni, a szakma szeretete mellett ezért is lettem bádogos és tetőfedő. Amikor nem dolgozom, akkor legszívesebben a családommal kirándulok vagy a barátaimmal horgászom.

Segítek tető alá hozni terveit! Berhidan

szlogencsikok-Berhida
Segítek tető alá hozni terveit!

Lemez pléh bádoglemez fedés tetőfedés munkák

Bádogozás

Az Ön Berhidai ingatlanában is előfordulhatnak tetőfedéssel kapcsolatos problémák. Igényelje ingyenes állapotfelmérésemet és előzze meg a nagyobb bajt. (Egy esetleges tetőcserének rengeteg oka lehet, kezdve a szél rongálásától egészen az anyag elöregedéséig.)

TETŐFEDŐ ANYAG PROBLÉMÁI

A cserepeken megjelenő hajszálrepedések, későbbi komolyabb problémákra is felhívhatják a figyelmet. A tetőfedő anyag szétmállása, eltörése pedig akár beázásokhoz is vezethet; ezért nagyon fontos, hogy a házunkat védő tető a lehető legjobb állapotban legyen.

ERESZ PROBLÉMÁI

Tetőbádogozás mellett horganyzott ereszcsatornák cseréjét is vállalom. Ezek cseréje akkor javasolt, ha az anyag elrozsdásodott vagy kilyukadt. Érdemes lehet fontolóra venni az eresz és a tetőfedő anyag cseréjét akkor is, ha az esztétikailag már nem illik bele a mai modern látképbe.

SPECIÁLIS PROBLÉMÁK

Amennyiben a horganylemez-fedés alá mész, vagy egyéb vakoló anyag kerül, akkor az sajnos könnyen tönkreteheti a lemezt. Az ilyen hibát szerencsére akár darabjában is ki lehet javítani.

Korcolt lemezfedés alapvető hibáit úgyszintén szívesen javítom. Ha esetleg a szegélyt korábban alul-méretezték, akkor ebben is tudok Önnek segíteni. A kéményszegélyeket és az ereszeket általában korcolással, forrasztással, további szegecseléssel tudom helyrehozni.

Ha Ön is szeretne biztosra menni a házán található tetővel kapcsolatban, akkor kérjen időpontot egy ingyenes helyszíni szemléhez, amelyhez aztán tételes árajánlatot is küldök.

Munkáim

Napjainkig számos bádogtetőt és horganyzott ereszcsatornát készítettem Berhidán és környékén. Bádogoztam több alkalommal a zánkai Erzsébet-táborban, illetve partnereim között szerepelt az Erste Bank is.

További említésre méltó referenciáim:

 • Várpalota – Ereszcsatorna szerelés
 • Balatonfűzfő – Vöröshegyi út (családi ház – új tető készítése lemezfedéssel)
 • Balatonalmádi – Nyaraló felújítva korcolt fedéssel.
 • Városlőd – Ikerház, komplett bádogozás állóablakokkal, oromburkolatokkal
 • Csopak – általános iskola
 • Felsőörs - buszmegálló

Bízza rám Berhidai otthona vagy vállalkozása körül fellépő bádogos munkákat.

Bádogos referencia fotók

Ha Ön is szeretne biztosra menni a házán található tetővel kapcsolatban, akkor kérjen időpontot egy ingyenes helyszíni szemléhez, amelyhez aztán tételes árajánlatot is küldök.

Szolgáltatások

 • Ingyenes állapotfelmérés Berhidán és környékén.
 • Ingyenes árajánlat készítése egész Veszprém megyében.
 • Épületek teljes körű bádogozása (csatornától a kéményszegélyig)
 • Egyedi szegélyek gyártása: könyöklők, különböző lemezburkolatok, oromburkolatok, hajlatszegély, lengőbádog, kéményszegély.
 • Tetőfedés lemezből (családi házak, közintézmények, kutyaólok, álló-ablakok tetejének és oldalának burkolása / fedése, kocsibeállók, garázsok, társasházak, melléképületek)
 • Falszegély, oromszegély, viharléc, ereszszegély
 • Oromfal festés, attika csatornák, dobozolt csatornák, vápa csatornák, belsőhelyzetű csatornák, függőeresz csatornák, fekvőeresz csatornák
 • Vízgyűjtő üst beszerelése (az ereszcsatorna szinteltérése esetén), attika csatornák kivezetése
 • Ereszcsatorna cseréje
 • Ereszcsatorna tisztítása, kisebb ácsmunkák végzése
 • Korcolt fedés, tetőfedés lemezből
 • Klasszikus tetőfedés cserépből, kerámiából, cserepeslemezből, trapézlemezből

Munkáim

Az általam leginkább ajánlott márkák kiváló minőséget biztosítanak, de bármilyen „hozott”; vagy már rendelkezésre álló anyagból is szívesen elkészítem a kívánt bádogos munkát.

 • Trifa

  Az ország egyik legnagyobb - ÉMI minősítésű - bádogipari gyártócége – alumínium ereszcsatornák és horganyzott anyagok esetén legszívesebben őket ajánlom.

 • Lindab

  60 éves múltra visszatekintő nemzetközi vállalat, tetőcserepek gyártásában kiválóak.

 • Prefa

  Széles termékválasztékkal rendelkező és extra-erős tetőfedő termékeket gyártó cég, 40 év szín és alapanyag.

 • Zambelli

  Csapadékvíz elvezetési rendszerek (ereszcsatornák) gyártásában kiváló, német származású cég.

 • Vmzinc

  Szintén ereszcsatornák, valamint egyéb tetőfedéssel kapcsolatos alkatrészeket gyártó vállalat.

 • Colorferr

  A Zambelli cég vízelvezetéssel kapcsolatos kiváló rendszereit hazánkban gyártják.

 • Rheinzink

  Prémium fémlemezeket, tetőfedéseket készítenek.

Egyéb alapanyagok beszerzése miatt kapcsolatban állok több Berhidai tüzéppel is.

Alkalmazott technikák

Korcolt fedés

A korcolt fedés – a lapostető kivételével - bármilyen tető lefedésére alkalmas. Többféle módszer is létezik. Az egyik legkedveltebb az előkorcolt lemez, amit a helyszínen csak össze kell pattintani, egyszerűbb tetőkhöz érdemes használni.

A korcolt fedés előnye, hogy a költségesebb anyag és munkafolyamatok árán rendkívül időtálló és strapabíró.

Hagyományos állókorcos

Kislemezes fedések (lécbetétes fedések, német, belga, francia)

Bádogozás anyagai
 • horganyzott acél lemez
 • színes acél lemez (lindab,blachotrapez)
 • aluminium (prefa ,trifa,colorerr)
 • horgany (vmzinc,rheinzink)
 • vörösréz
 • koracél (rozsdaálló)

Kifejezetten ajánlom a Prefa termékeit, akik prémium osztrák anyagokat forgalmaznak.

Egyéb Anyagok
 • A vörösréz fedés akár több száz évet is kibír, emellett 40 év színgaranciát is biztosítanak rá.
 • A legolcsóbb, de kevésbé esztétikus horganyzott acél borítást is választhatja a bádogozáshoz.
 • A műanyagon kívül bármilyen anyagból szívesen abszolválom a megbízást.
Tudta-e?

Szinte az összes fővárosba látogató turista készít egy-egy lemezfedésről is fényképet, hiszen az időtállósága miatt a Parlament tetejét is ilyen technikával készítették el.

Emellett a templomok tornyait is ilyen technológiával készítik a legtöbb esetben, de a Megyeháza teteje is bádog, amelyet mellesleg én is javítottam.

Tervezzen Ön is hosszútávra, a bádog erre tökéletes anyag!

Garancia

Amióta a szakmában dolgozom, még soha nem volt példa bármilyen bádogozás garanciális javításra, azonban ha mégis bármi gond adódna; természetesen visszamegyek a helyszínre és ingyenesen javítom a hibát. A beépített termékkel kapcsolatos problémára pedig magától értetődően a gyártó biztosítja a garanciát.

A munkáimra nem tudok örök garanciát vállalni, de addig maradéktalanul elvégzem javítást, ameddig fel tudok menni a tetőre (nagyon remélem, hogy még sokáig). :)

Miért engem válasszon?

miert01
Berhidai / Berhida- (környéki) kisvállalkozó vagyok; így sokakkal ellentétben másnak nem adom ki a munkát. A folyamat egészében, az első állapotfelméréstől az elkészült tető átadásáig személyesen jelen vagyok.
miert02
A folyamatos felügyelet miatt tudom garantálni a bádogozás minőségét, így Ön nyugodtan elfelejtheti az esetleges korábbi rossz tapasztalatait.
miert03
Teljes körű munkavégzést biztosítok, elsőként időpontot egyeztetünk az ingyenes állapotfelmérésre, Berhidán vagy környékén. A tető vagy ereszcsatorna mellett felmérem az Ön igényeit is az elképzeléseiről, illetve a felhasználni kívánt anyagokról.
miert04
Az anyagárakra adott árajánlat ezután maximum 1 hónapig vagy visszavonásig, a munkadíjra adott árajánlat pedig 6 hónapig vagy visszavonásig érvényes.
miert05
Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozom, de ha más igényei vannak - lehetőség szerint - azt is igyekszem kiszolgálni.
nyil
miert06
Ezután következik a munkafolyamat legfontosabb része, a bádogos munka, vagyis a tető vagy ereszcsatorna szakszerű kivitelezése.

Lépjen velem kapcsolatba

Keressen az alábbi elérhetőségek egyikén, ha professzionális bádogos munkára lenne szüksége.